Sandra's Staffords Site

Staffords op zoek naar een nieuw baasje


Weeknieuws donderdag 11 juli 2024

Soms komt het ook voor dat ik geen definitieve nieuwe plek zoek voor een stafford maar dat ik de eigenaar wil helpen om zijn stafford tijdelijk bij liefhebbers onder te brengen. De eigenaar ligt dan in het ziekenhuis wat net wat langer gaat duren, de eigenaren gaan uit elkaar en hebben tijd nodig om een andere woning te zoeken. De meeste opvang is voor een paar weken maar soms ook voor een paar maanden. Mijn tijdelijke opvang zit bijna continue vol! Ik heb dus op zoek naar mensen die tijd, ervaring en enthousiasme hebben om voor deze staffords een tijdelijke, veilige haven te zijn voordat ze weer terug kunnen naar de eigenaar.

Er worden altijd weer een aantal nieuwe staffords voor herplaatsing aangeboden.

Heeft u interesse in  een van de andere herplaatshonden, dan vraag ik u om mij te bellen. Heeft u eerst andere vragen die niet op de site te vinden zijn, laat het even weten! Er komen altijd leuke, lieve staffords bij en ze komen niet allemaal meteen op de website terecht.


Kenzo

Kenzo heeft de pech gehad dat hij 2  x bij baasjes woonde die helaas uit elkaar zijn gegaan. Dat betekende voor hem dat er te weinig tijd voor hem over bleef. Inmiddels heeft Kenzo de proefperiode glansrijk doorstaan en mag hij blijven!

Madox

Madox is een lieve gecastreerde reu waarvan de baasjes helaas door omstandigheden geen tijd mee voor hem hebben. Hij mag blijven bij zijn nieuwe baasje!

Jasper

Jasper is een fijne reu die samenleeft met Stella maar ook prima alleen kan worden herplaatst. Hij doet het supergoed binnen een gezin met kinderen. Hij verdient het om meer tijd door te kunnen brengen met zijn nieuwe baasje(s). Jasper is inmiddels overgeplaatst naar een kleinschalig asiel en wacht daar nu op een nieuw baasje.

Stella

Stella is een lieve dame die nu nog samenleeft met Jasper maar ook prima alleen geplaatst kan worden. Ze kan prima  met kinderen en we zoeken een fijn nieuw thuis waar er alle tijd is. Stella is inmiddels overgeplaatst naar een kleinschalig asiel en wacht daar nu op een nieuw baasje.

Biggie

Biggie zoekt een gezellig, nieuw thuis waar er alle tijd voor hem is en waar hij de begeleiding, structuur en liefde krijgt die hij nodig heeft. Er is nu echt te weinig tijd voor hem en hij verdient meer dan wat hij nu krijgt. Er is een kandidaat!


 Heeft u tijd en zin in een oudere stafford, bel dan naar het genoemde telefoonnummer. Het beste kunt u bellen in de middag- of avonduurtjes, of in het weekend, ben ik er even niet, spreek dan even in en vergeet niet duidelijk uw naam en telefoonnummer achter te laten. Er spreken regelmatig mensen in die of geen naam of geen telefoonnummer of een onduidelijk telefoonnummer achterlaten. Dat belt een beetje moeilijk terug.

Nog even als extra opmerking voor mensen die graag een oudere hond willen hebben, dat is alleen mogelijk als er altijd iemand thuis is en in sommige gevallen kan er gerust al een hond aanwezig zijn maar bedenk dan, dat wordt dan altijd het tegenoverstelde geslacht!
Verder valt het me op dat veel mensen een stafford zoeken die wel sociaal met andere honden is. De stafford is nog steeds een eenling die geen andere honden nodig heeft om zich heen. Natuurlijk is hij of zij een stabiele hond die geen problemen op zal zoeken maar mensen onderschatten vaak wel het feit dat het geen hond is om gezellig tussen andere honden een balletje te gaan gooien. Het probleem ligt dan ook zeker niet bij de stafford maar bij een andere, niet opgevoede hond die de boel in het negatieve trekt. Ben daar bewust van.

Er bellen zoveel enthousiaste mensen die gewoon overdag werken en vinden dat je dan toch een hond moet kunnen hebben. Lieve mensen, dat werkt echt niet.

Heeft u een herplaatshond in huis genomen en wilt u graag hierover andere mensen laten meegenieten in de vorm van een leuk stukje voor op de website met natuurlijk een leuke foto, mail uw ervaringen!! en ik zal dit plaatsen op de site.

Tot volgende week.

Sandra